Aluminium gevelbekleding

De voordelen van een aluminium gevelbekleding wordt steeds meer onderkend in de bouwwereld. Opdrachtgevers, architecten en aannemers ontdekken steeds vaker de voordelen van aluminium. Niet ten onrechte. Aluminium is een bijzonder fraai materiaal met een aantal opmerkelijke positieve eigenschappen.

Aluminium is namelijk uitzonderlijk sterk en tegelijkertijd een zeer licht materiaal. Het weegt slechts een derde van staal en wordt niet voor niets vaak het materiaal van de toekomst genoemd. Aluminium is isolerend en zeer goed bestand tegen weersinvloeden: het materiaal barst, scheurt, roest of rot niet. In tegenstelling tot hout heeft aluminium zo goed als geen onderhoud nodig.

Aluminium is bij uitstek geschikt als gevelbekleding. Steeds meer grote bedrijfspanden en kantoren worden voorzien van een aluminium gevelbekleding. Doordat het materiaal op een bijzondere en unieke manier vervormd kan worden, wordt een strakke en ultramoderne uitstraling aan uw pand gegeven.

Grondige kennis van toepassing- en constructiemogelijkheden is de sleutel tot een doeltreffend gebruik van aluminium. Erdo heeft jarenlange ervaring in het gebruik van aluminium in de gevelbouw en voorziet u daarom graag van advies.