Maintenance


Erdo service is een landelijk opererende servicedienst die 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar staat. Onze monteurs zijn geselecteerd op hun vakbekwaamheid, zodat ze elk probleem snel voor u op kunnen lossen.

Bij onderhoud aan daken en gevels staan wij garant voor optimale maintenance solutions. Middels regelmatige inspecties en daaruit voortvloeiende onderhoudsplannen zorgen wij voor de ontwikkeling en implementatie van innovatieve, veilige en kostenbesparende oplossingen. Dankzij onze technische expertise bent u altijd verzekerd van up to date kennis, brede ervaring en een geïntegreerde aanpak van alle onderhoudsvraagstukken.

Tot ons takenpakket behoort o.a.:

-    Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
-    Herstel lekkagemeldingen;
-    Herstel kleine gebreken;
-    Reinigen van daken;
-    Reinigen van gevelbekleding;
-    Onderhoud en inspectie dakveiligheidsvoorzieningen;
-    Onderhoud en inspectie felsdaken;
-    Onderhoud vegetatiedaken;
-    Onderhoud parkeerdaken;
-    Reinigend onderhoud en inspectie van zonne-energiesystemen.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten en daarmee de zorg voor uw dak vertrouwd uit handen te geven. Wist u bijvoorbeeld dat Erdo meer dan 2.500.000 m2 dakoppervlakte in Nederland beheerd? Wij kunnen zeer veel voor u betekenen als het gaat om dakbeheer en planmatig onderhoud met het Erdo Beheer- en Planmatig onderhoudsysteem. 

Download hier onze brochure.