KEMPEROL daken

KEMPEROL wordt overal daar gebruikt, waar professionele afdichtingoplossingen absoluut noodzakelijk zijn: op platte daken, balkons, terrassen, parkeerdekken en bruggen, bij putten en in binnenruimten, bij nieuwbouw en sanering of herstel evenals bij de monumentenzorg.

KEMPEROL

Alle producten van KEMPEROL worden vloeibaar en met een wapeningsvlies aangebracht. Het vloeibare kunststof past zich aan alle bouwkundige situaties aan en hardt tot een homogene, duurzaam elastische afdichting uit die over het hele oppervlak met de ondergrond is verbonden.

Aangezien de chemische reactie van een vloeibare afdichting begint zodra de afzonderlijke componenten met elkaar in contact komen, worden de deels uit meerdere componenten bestaande producten pas op het bouwterrein door de gebruiker tot een hoogwaardige afdichting samen gevoegd. Het productassortiment wordt aangevuld met veelzijdige decoratieve en slijtvaste looplagen.

KEMPEROL-producten worden door geschoolde vakbedrijven verwerkt. Onze partners worden in het KEMPEROL-trainingscenter in Vellmar of tijdens scholingen bij steunpuntdealers voortdurende op de nieuwste stand van de techniek gebracht. Hierdoor garandeert Erdo een hoge mate aan verwerkingskwaliteit en klanttevredenheid.