Keramische gevelbekleding

Erdo biedt vele mogelijkheden op het gebied van keramische gevelbekleding. Thermische isolatie, eenvoudige montage en strakke esthetica, gecombineerd met een brede range van structuren en afwerkingen, maakt dat de keramische gevelelementen ideaal zijn voor het creëren van creatieve en unieke gevels, zowel binnen als buiten.

Vandaag de dag wordt dit product steeds meer gebruikt. Keramische gevelbekleding lijkt op een strakke bakstenen gevel maar heeft daarnaast ook eigen unieke eigenschappen. Vaak wordt dan ook het bakstenenrood gebruikt, maar keramiek is ook in vele andere kleuren te krijgen.

Wat de toepassing op het gebied van gevelbekleding zo bijzonder maakt is de specifieke constructie waarmee de keramische platen worden bevestigd. Dit biedt de mogelijkheid om structuur in uw gevelplaten aan te brengen, waarmee u uw pand een exclusieve en chique uitstraling kan geven. De beplating kan relatief eenvoudig en snel worden gemonteerd. Daarnaast is een keramische gevelbekleding duurzaam en zeer onderhoudsarm. 

Erdo is een gespecialiseerd bedrijf voor het compleet uitvoeren van keramische gevelbekleding. Het bedrijf vertegenwoordigt meerdere hoogwaardige fabrikanten, ieder met hun eigen specifieke eigenschappen.