LED gevelverlichting

Creëer impact en maak een geweldige eerste indruk met onderscheidende, zeer aantrekkelijke LED gevelverlichting.  Door licht geënsceneerde gebouwgevels geven vorm aan de nachtelijke omgeving van mensen. Ze helpen bij de oriëntatie, brengen stemmingen en emoties over en trekken de aandacht. Moderne lichtoplossingen voor gebouwgevels moeten een meerwaarde bieden doordat ze een locatie mooier en veiliger maken, een gebouw in het juiste licht plaatsen of een imagoversterkend effect hebben.

Lichtoplossingen moeten vandaag echter ook duurzaam zijn. Het gebruik van efficiënte hoogrendements-LED’s doet daarbij het energieverbruik dalen

Door gebruik te maken van verschillende soorten LED armaturen met elk hun specifieke eigenschap en een intelligent lichtsturingssysteem kan Erdo een totaaloplossing bieden voor alle verlichtingseisen en zijn wij in staat om verbluffende en spectaculaire effecten te creëren op uw gevels.

Erdo heeft een eigen team specialisten die de verlichting komt plaatsen en programmeren.
Bovendien kunnen wij het complete project management verzorgen, van ontwerp en lichtplan, tot installatie en uitvoering. U heeft er geen omkijken naar.