Luxalon QuadroClad gevelbekleding

Het Luxalon QuadroClad®  gevelsysteem  bestaat uit panelen van een hoogwaardig aluminium, voorgevormd en gecombineerd met een honingraatversterking uit aluminium die kan worden toegepast in rechte, geboden of geknikte vormen. Afwerkingen zoals roestvrij staal, geanodiseerd aluminium, glas en zink bieden eindeloze combinatiemogelijkheden en creëren een totaal nieuwe dimensie voor gevels.

Speciale vormen, gebogen en taps toelopende panelen, diverse verbindingsmogelijkheden en een uitgebreide keuze aan kleuren een materialen geven een ongeëvenaarde creatieve vrijheid. Door flexibiliteit met betrekking tot grootte en vorm van de panelen en de buig- knikmogelijkheid kan het Luxalon QuadroClad® gevelsysteem met behulp van eenvoudige en regelbare bevestigingen worden aangebracht op bijna elke nieuwe of bestaand structuur.

De keuze van het juiste gevelsysteem is niet altijd gemakkelijk. Onze deskundige adviseurs staan u daarom graag te woord om u te informeren over de voordelen van Luxalon QuadroClad gevelbekleding.