Parkeerdaken

Het steeds verder toenemende aantal auto's op de weg vraagt om een creatieve en praktische oplossing voor het steeds groter wordende parkeerprobleem. Het aanleggen van parkeerdaken blijkt een efficiënte oplossing te zijn.

Deze vorm van daken vraagt de nodige aandacht en een zeer specifieke en gedetailleerde manier van benaderen aangezien in de meeste gevallen de waterdichting niet meer vrij toegankelijk is. De details zijn van zeer groot belang om tot een succesvol waterdicht en esthetisch verantwoord parkeerdak te komen. Bij dit soort werken gaan we veel verder dan alleen maar waterdicht maken.

Het juist bepalen van het type waterdichting, uitzetvoegen en bedekking in functie van de randvoorwaarden, bepaalt het succesvol slagen van dit soort projecten. Veelal wordt er hier beroep gedaan op een bitumineuze waterdichting die een bedekking krijgt. Deze bedekking kan gaan van wegenis- of gietasfalt, over tegels op tegeldragers tot betonklinkers.

Erdo bepaalt samen met u welk systeem het beste geschikt is en voert als verantwoordelijk bedrijf alle werkzaamheden onder één dak uit. Erdo biedt voor parkeerdaken een volledig gegarandeerd waterdicht systeem.

Geïnteresseerd? Download hier onze brochure of maak een afspraak met een van onze specialisten.