Valbeveiliging

Gebouweigenaren en beheerders dragen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van publiek en professionals die zich op het dak begeven. Erdo is op de hoogte van de arborichtlijnen en (inter)nationale wet- en regelgeving. Onze specialisten weten precies aan welke regels de veiligheid op daken moet voldoen.

Erdo is een betrouwbare partner op het gebied van permanente en tijdelijke valbeveiliging. Wij kunnen alle gangbare systemen leveren, aanbrengen en onderhouden. Zoals permanente dakrandbeveiliging, horizontale valbeveiliging, verticale valbeveiliging, kooiladders, gevelladders, verlichtingsankers, dakluiken, ladderborgingssystemen, ladders en toebehoren.

Tevens zijn we 'approved installateur' voor valbeveiligingssystemen van Latchways.  De producten van deze fabrikant kunnen wij leveren, aanbrengen en jaarlijks keuren. De meerwaarde van het kiezen voor Erdo is dat in één arbeidsgang zowel uw dak als uw veiligheidssysteem jaarlijks onderhouden kan worden. Dit is praktisch en kostenefficiënt.

Het laten uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) met betrekking tot het verrichten van werkzaamheden op daken behoord tevens tot onze werkzaamheden. Neemt u contact op met een van onze ervaren veiligheidsdeskundigen en laat u informeren.