Volkern gevelbekleding

Volkern gevelbeplating - ook wel Trespa of HPL genoemd - bestaat uit platen die zijn geproduceerd op basis van thermohardende harsen en zijn homogeen verstrekt met houtvezels. Volkern gevelbeplating is duurzaam, architectonisch veelzijdig, extreem weerbestendig, stootongevoelig, brandveilig en milieu- en onderhoudsvriendelijk.

Erdo levert volkern gevelpanelen welke perfect geschikt zijn voor het gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Of het nu zelfstandig wordt gebruikt of als designaccent in combinatie met andere materialen. Volkern gevelbekleding kan het uiterlijk van een gebouw bepalen en de onderscheidende kwaliteiten ervan onderstrepen.

De brede keuze aan kleuren en structuren maakt het zowel mogelijk gebouwen met een individuele signatuur als met een standaarduitstraling te realiseren en zo de visie van de architect of het imago van een bedrijf tot uitdrukking te brengen.

Met volkern gevelbekleding kan men verrassende gevels creëren die duurzaam mooi blijven.  Indien wij als specialist al in de ontwerpfase bij uw project betrokken worden kunnen wij u tevens adviseren over de achterconstructie welke wij eveneens voor u kunnen leveren en aanbrengen.