Skip to main content

Erdo nu ook actief als specialist in zonnedaken

In de afgelopen periode heeft Erdo sterk geïnvesteerd in kennis en capaciteit op het gebied van zonnedaken. Door het aantrekken van nieuwe mensen en het aangaan van sterke allianties beschikt Erdo nu over alle vereisten om Solar als volwaardige discipline aan ons dienstenpakket toe te voegen. Met een divers en compleet aanbod aan zonnepanelen en bevestigingssystemen hebben we altijd een oplossing voor uw specifieke situatie.

Solar vormt een volwaardige discipline binnen ons dienstenpakket

Ons aanbod is zeer divers, compleet en actueel, waarmee we op elk type dak en voor elke verduurzamingsoperatie de juiste oplossing ontwerpen. Wij adviseren en engineeren oplossingen met mono- en polykristallijne zonnepanelen, en met dunne film zonnecellen. Uiteindelijk gaat het erom dat we op uw dak het best renderende systeem installeren; een systeem dat pas bij de ruimte, de constructie en uw specifieke wensen voor het dak.

Wilt u meer informatie, bekijk dan onze Solar-pagina’s op deze website of lees de beschrijving van het Erdo Klimaatdak. Heeft u interesse in een advies op maat, bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak: 010 451 05 55 of solar@erdo.nl.