Leerling dakdekkers

Leerling dakdekker(s)

Een mooie kans voor jou!

Erdo heeft regelmatig plek voor leerling dakdekkers bij beide vestigingen. Wij zijn een vooraanstaand erkend leerbedrijf: bij ons leren jongeren die een opleiding volgen het vak in de praktijk. Wij maken leerlingen vanaf dag 1 onderdeel van onze bedrijfscultuur, waarin we hen stimuleren en uitdagen. Wij beschouwen deze jonge werknemers als volwaardige medewerkers. Dat motiveert hen extra om in dit vak actief te zijn. Zo leiden we jongeren op verschillende niveaus op en bieden we hen uitgebreide loopbaankansen.

Wat ga je doen?

Samen met jouw ploeg lever je een teamprestatie en vertegenwoordig je Erdo in haar projecten. Je voert dakdekkerswerkzaamheden uit en volgt instructies op onder aanvoering van de Voorman/Uitvoerder.

Wie ben je?

Je hebt een gezonde dosis aan enthousiasme en bent een betrokken collega.

Waar ga je werken?

Een veilige werkomgeving, een hoge vakbekwaamheid en een hoge motivatie, dát willen wij onze medewerkers bieden. Het zijn uiteindelijk deze vakmensen, die bij onze opdrachtgevers een kwalitatief hoogwaardig product of dienst afleveren.

Erdo groeit en blijft continu in ontwikkeling. Daarom investeren wij permanent in de kennis en kunde van onze professionals. We zijn zuinig op hun vakmanschap. We luisteren naar hun wensen en spannen ons in voor hun persoonlijke ontwikkeling en een optimale werkomgeving.

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde functie in een organisatie in ontwikkeling met daarbij de mogelijkheid om professioneel mee te groeien;
  • Een leuk en divers team van collega’s in een gedreven werkomgeving;
  • Een passend salaris en andere arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling? Solliciteer dan direct!

Bekijk alle vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Erdo B.V.