Voorman

Voorman

Erdo is op zoek naar een Voorman

Wat ga je doen?

Als Voorman geef je leiding aan een ploeg van 2 à 3 dakdekkers en werk je zelf actief mee. Je vertegenwoordigd Erdo in haar projecten en lever je een teamprestatie. Je hebt de verantwoordelijkheid over jouw team betreffende veiligheid op de werkplek, de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan en beheer van onze materialen en gereedschappen.

Wie ben je?

Je hebt meerdere jaren praktijk ervaring en vaktechnisch allround. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat.

Waar ga je werken?

Erdo wordt gedreven door innovatie. Onze visie op daken en gevels, onderhoud en verduurzaming is gericht op constante vernieuwing. Dat maakt onze organisatie als dak- en gevelspecialist al meer dan 90 jaar toonaangevend. Onze missie drijft op een continu investeren in vakkennis én het gebruik van de nieuwste technieken, toepassingen en materialen. We voeren op jaarbasis door heel Nederland ongeveer 200 nieuwbouw en renovatie projecten uit bij overheden en commerciële opdrachtgevers. Er werken ongeveer 60 medewerkers, waarvan 30 medewerkers in de uitvoering.

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie bij een organisatie in ontwikkeling met daarbij de mogelijkheid om professioneel mee te groeien. Een leuk en divers team van collega’s in een gedreven werkomgeving. Een passend salaris conform opleiding en ervaring met een goede pensioenregeling.

Bekijk alle vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Erdo B.V.