Skip to main content

Haven- & Industriedaken

Haven- & Industriedaken

Als Eerste Rotterdamse Dakdekkers Onderneming heeft Erdo een lange historie en ruim 95 jaar ervaring in het realiseren van haven- & industriedaken. Een specialisme, die Erdo niet alleen in de Rotterdamse Haven uitvoert, maar inmiddels door heel Nederland. De werkzaamheden bestaan niet alleen uit het renoveren van daken, maar bijvoorbeeld ook het isoleren van tanks.

De veiligheidseisen in de industrie vraagt ook om een compleet andere aanpak. Onze mensen zijn daarop getraind en hebben de ervaring om de werkzaamheden uit te voeren volgens de gestelde veiligheidsnormen. Daarnaast is Erdo gecertificeerd volgens trede 2 van de veiligheidsladder (Safety Culture Ladder).

Duurzaam en circulair

Wij streven ernaar onze werkzaamheden duurzaam en circulair uit te voeren. Door partner te zijn van het kennisplatform Zero250, door landelijke circulaire hubs waar het afval gescheiden wordt en door het toepassen van circulaire materialen. Wij werken voor Shell, Neste, VTTI Tilburg, ASML Oirschot, Nobian en handelen altijd vanuit onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en het dakwerk in één keer goed.