Skip to main content

Vacatures

Werken bij Erdo

Vanuit Capelle aan den IJssel en Hengelo voert Erdo op jaarbasis door heel Nederland ongeveer 200 nieuwbouw en renovatie projecten uit bij overheden en commerciële opdrachtgevers. Dat doen we met ongeveer 60 medewerkers, waarvan 30 in de uitvoering. We zijn trots op het vakmanschap van onze vakmensen. We investeren permanent in hun kennis en kunde. We luisteren naar hun wensen en spannen ons in voor hun persoonlijke ontwikkeling en een optimale werkomgeving.

Wat is onze grootste uitdaging?
Onze belangrijkste uitdaging is groei en verdere professionalisering. Dit gaan we doen door te digitaliseren, te herstructureren en te bouwen. Kortom, een mooie uitdaging voor jou om samen Erdo naar een hoger plan te ontwikkelen.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil maken, want onze mensen maken en dragen Erdo. Kijk hieronder naar de beschikbare vacatures.

Werken bij Erdo – Wij zoeken collega’s

We zijn trots op het vakmanschap van onze vakmensen. We investeren permanent in hun kennis en kunde. We luisteren naar hun wensen en spannen ons in voor hun persoonlijke ontwikkeling en een optimale werkomgeving. Erdo groeit en is op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk hieronder naar de beschikbare vacatures.

Servicemonteur

Heb jij altijd al willen werken voor een toporganisatie in een functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid? Dan is de functie van Servicemonteur bij Erdo écht wat voor jou!…

Lees verder

Dakdekker

Aan de slag gaan bij onze toporganisatie, werken aan de mooiste projecten door heel Nederland, een écht vak leren en daarnaast ook nog eens veel doorgroeimogelijkheden toegereikt krijgen? Dan zeg…

Lees verder