Skip to main content

Zero250

Nul % CO2 in 2050 met Zero250

Zero250 bundelt kennis, kunde en innovativiteit op het gebied van duurzame daken. Samen met u zetten we belangrijke stappen naar een duurzame wereld en CO2-neutraal in 2050. Kortom, Zero250 is een platform waarbij kennis en expertise met betrekking tot duurzame technieken en producten samenkomen. Dit doen we op basis van ervaringen van onze partners, maar ook door het verzamelen, analyseren en interpreteren van data. De belangrijkste maatregel volgens de Europese klimaateisen voor wat duurzame daken betreft is immers, dat gebouwen moeten worden gerenoveerd om de CO2-uitstoot en het energieverbruik te verminderen. En dat is allang geen losse ambitie meer, maar een keiharde juridische eis.

Erdo is partner van Zero250
Als partner van Zero250 streven we naar een duurzame dakwereld waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften, mogelijkheden en kansen. We adviseren u en dragen zorg voor de realisatie van uw duurzame dak. Ontdek hoe u met een duurzaam dak van Zero250 uw CO2 footprint kunt reduceren.

Ambitieprogramma Zero250
Elk duurzaam dak wordt op maat ontworpen. Volledig gericht op de eigenaar, de gebruiker en de omgeving. Dit is gebaseerd op een enorme hoeveelheid praktijkervaring, onderzoeken en data van de partners. Door middel van het ambitieprogramma van Zero250 wordt precies duidelijk welk duurzaam dak voor uw pand de gouden combi is. Maak kennis met Zero250 en de duurzame mogelijkheden. Daken op maat en toekomstbestendig.

“Met Zero250 benut je de ruimte die er is en zet je een grote stap om de CO2-uitstoot terug te dringen” – Max Kwantes

Zero250

Recente projecten

Rehobothkerk Krimpen aan den IJssel

Mooijburg Amsterdam

Theater Rotterdam

Bekijk alle projecten