Skip to main content

Ontwerp & Advies

Integraal ontwerp en advies

Via speciale software en simulatiemodellen werken wij aan een optimaal ontwerp voor een pv-installatie op maat, waarbij alle componenten volledig op elkaar zijn afgestemd. We selecteren daarvoor zonnepanelen of -cellen, omvormers en montagesystemen van de hoogste kwaliteit en met een gegarandeerde lange levensduur. Zo ontwerpen we een zonne-energiesysteem dat jarenlang probleemloos en met een hoog rendement blijft functioneren.

Maatwerk
Bij elk ontwerp gaan we uit van uw persoonlijke wensen in combinatie met de bouwtechnische, weerkundige en fysieke factoren op de plaats waar de installatie komt te staan. Waar dat nodig is, ontwikkelen we oplossingen op maat voor daken die uitsluitend een lichtgewichtconstructie verdragen.

Dakmerk-garantie

Om aan de wettelijke eisen voor windbelasting te voldoen, is vaak een mechanische bevestiging van het zonne-energiesysteem nodig. Wij bieden innovatieve, veilige en bewezen oplossingen voor de stormvaste bevestiging van zonnepanelen op uw dak. Deze oplossingen resulteren in de Dakmerk-garantie voor al onze constructies. Zo kunnen u en uw omgeving er zeker van zijn dat de installatie op uw dak altijd goed blijft zitten!