Skip to main content

Installatie

Landelijke dekking

We werken met eigen, vakkundige en InstallQ-gecertificeerde installatieteams die door heel Nederland actief zijn. Elk installatieteam richt zich op een deel van Nederland, waardoor we op elke locatie in ons land zonne-energiesystemen kunnen realiseren. Onze installatieteams bestaan uit vakmensen die conform de NEN-normen werken. Hierdoor zijn wij in staat om u altijd volledige garantie te bieden.

Heldere communicatie, soepele uitvoering

Voordat we uw installatie installeren, zorgen we voor een nauwkeurige planning van de werkzaamheden. Op die manier realiseren we een snelle en probleemloze uitvoering van het installatieproces; vanaf de levering en de installatie van het systeem, tot en met het verzorgen van de aansluiting voor teruglevering van de elektriciteit op het net. We maken duidelijke afspraken met u als klant, en stemmen onze aanpak op een transparante manier af met het energiebedrijf en andere betrokken partijen.

Zoekt u een installateur die met kennis van zaken de installatie verzorgt? Bel of mail voor een afspraak en een aanbieding op maat.