Skip to main content

Service & onderhoud

Service

Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar voor klein onderhoudswerk en snelle reparaties. We helpen u snel een lekkage te verhelpen, maar we denken ook vooruit: met inspecties brengen we verouderingen en zwakke punten van het dak in kaart. Heeft u een lekkage of ander probleem met uw dak, dan kunt dat direct bij ons melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Planmatig onderhoud

Uw dak is 24 uur per dag blootgesteld aan alle mogelijke weersomstandigheden. Voor een zo lang mogelijke levensduur is planmatig en periodiek onderhoud belangrijk. Dit verlengt de periode dat het dak water- en winddicht blijft. En het voorkomt dure noodreparaties en renovaties. Op basis van een inspectie stellen we een meerjarig onderhoudsplan op. Die bevat niet alleen een planning van de onderhoudswerkzaamheden, maar beschrijft ook de middelen en werkzaamheden waarmee we de kwaliteit van het dak verhogen en de levensduur verlengen. In samenspraak met u kiezen we altijd voor veilige, innovatieve en kostenbesparende oplossingen.

Onderhoudscontract: ontzorgen van A tot Z

Wilt u het volledige onderhoud van uw dak door ons laten verzorgen, dan nemen wij echt al het werk, van A tot Z, uit handen. Na het afsluiten van een onderhoudscontract dragen wij volledig zorg voor beheer en uitvoering van het planmatig onderhoud van uw dak. U heeft er geen omkijken meer naar, met de geruststellende gedachte dat de werkzaamheden in professionele handen zijn. Momenteel beheren wij in Nederland al meer dan 2.500.000 m2 dakoppervlakte via het Erdo Beheer en Planmatig onderhoudssysteem.

Onderhoud op basis van KPI’s

Onze aanpak bij beheer en planmatig onderhoud vloeit voort uit kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) die we in samenspraak met u opstellen. Samen bepalen we de KPI’s die we gaan gebruiken en de prioriteit die we aan elk van deze KPI’s geven. Op basis van uw wensen stellen we het plan van aanpak op. Benieuwd naar de staat van uw dak en of onderhoud of renovatie op dit moment nodig is? Neem contact met ons op voor een dakinspectie.