Dakdekker(s)

Dakdekker(s)

Erdo is op zoek naar Dakdekker(s)

Wat ga je doen?

Samen met jouw ploeg lever je een teamprestatie en vertegenwoordig je Erdo in haar projecten. Je voert dakdekkerswerkzaamheden uit en volgt instructies op onder aanvoering van de Voorman/Uitvoerder.

Wie ben je?

Je hebt een gezonde dosis aan enthousiasme en bent een betrokken collega. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat. Specifieke ervaring in de dakdekkers-branche is niet verplicht, maar het zou mooi zijn. Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan bij een (kleine) aannemer.

Waar ga je werken?

Erdo wordt gedreven door innovatie. Onze visie op daken en gevels, onderhoud en verduurzaming is gericht op constante vernieuwing. Dat maakt onze organisatie als dak- en gevelspecialist al meer dan 90 jaar toonaangevend. Onze missie drijft op een continu investeren in vakkennis én het gebruik van de nieuwste technieken, toepassingen en materialen. We voeren op jaarbasis door heel Nederland ongeveer 200 nieuwbouw en renovatie projecten uit bij overheden en commerciële opdrachtgevers. Er werken ongeveer 60 medewerkers, waarvan 30 medewerkers in de uitvoering.

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie bij een organisatie in ontwikkeling met daarbij de mogelijkheid om professioneel mee te groeien. Een leuk en divers team van collega’s in een gedreven werkomgeving. Een passend salaris conform opleiding en ervaring met een goede pensioenregeling.

Bekijk alle vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Erdo B.V.