Skip to main content

Zonne-energie

Maak van uw dak of gevel een energiecentrale

Erdo is een specialist in zonne-energiesystemen voor daken en gevels. Met een divers en compleet aanbod aan zonnepanelen en bevestigingssystemen hebben we altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. Een up-to-date assortiment van de nieuwste materialen zorgt dat we overal een efficiënt zonne-energiesysteem kunnen installeren.

Kwaliteit en zekerheid
Alle zonne-energiesystemen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een economische levensduur van ten minste 20 jaar. Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te garanderen, werken onze installatieteams volgens de erkenningsregeling van InstallQ. Dat betekent dat zij voldoen aan de geldende normen en richtlijnen. Ook is Erdo lid van Vebidak en werkt volgens de ISO 9001 normering. Tevens voldoen wij aan de regelingen van VCA**, BDA, KOMO en Dakmerk. Het Dakmerk certificaat garandeert u zekerheid. Het is een kwaliteitswaarborg dat aan een selecte groep bedrijven wordt toegekend door de Stichting Erkenningsregeling/Certificatie Instelling Dakbedekkingsbedrijf (SECI). Deze onafhankelijke instelling stelt de hoogste eisen aan onder meer vakbekwaamheid, bedrijfsvoering en solvabiliteit.

Wilt u weten welke mogelijkheden uw dak of gevel biedt als duurzame energiecentrale? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbieding op maat.

Recente zonne-energie projecten

Naturalis, Leiden

Bekijk alle projecten