Zonne-energie

Maak van uw dak of gevel een energiecentrale

Erdo is een specialist in zonne-energiesystemen voor daken. Met een divers en compleet aanbod aan zonnepanelen en bevestigingssystemen hebben we altijd een oplossing voor uw specifieke situatie. Een up-to-date assortiment van de nieuwste materialen zorgt dat we overal een efficiënt zonne-energiesysteem kunnen installeren.

Ons aanbod is zeer divers, compleet en actueel (mono- en polykristallijne en dunne film zonnecellen). We leveren de best renderende systemen uit Azië, Amerika en Europa. Zo is er altijd een product dat past bij de ruimte op het dak, de constructie en uw specifieke klantwensen. Een bijzondere oplossing is ons Erdo Klimaatdak, een extra schil over het bestaande dak met daarin zonnecellen.

Kwaliteit en zekerheid

Alle zonne-energiesystemen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een economische levensduur van ten minste 20 jaar. Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te garanderen, werken onze installatieteams volgens de erkenningsregeling van InstallQ. Ook zijn wij lid van Vebidak en werken we volgens de ISO 9001 normering.

Verder voldoen wij aan de regelingen van VCA**, BDA, KOMO en Dakmerk. Het Dakmerk certificaat garandeert u zekerheid. Het is een kwaliteitswaarborg dat aan een selecte groep bedrijven wordt toegekend door de Stichting Erkenningsregeling/Certificatie Instelling Dakbedekkingsbedrijf (SECI). Deze onafhankelijke instelling stelt de hoogste eisen aan onder meer vakbekwaamheid, bedrijfsvoering en solvabiliteit.

Wilt u weten welke mogelijkheden uw dak of gevel biedt als duurzame energiecentrale? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een aanbieding op maat.

Erdo B.V.

Referenties Solar